Bådeværft sønderborg

Den bedste service hos dit bådeværft i Sønderborg

Den bedste service hos dit bådeværft i Sønderborg

Står du for at skulle anskaffe båd? Så kan du med fordel tjekke MJ Værft Augustenborg, hvis du ønsker at lægge din båd hos et veldrevet bådeværft i Sønderborg.

Hvad kan MJ Værft Augustenborg tilbyde mig og min båd?

Som lejer hos MJ Værft Augustenborg får du først og fremmest adgang til en bådplads i en af de smukkest beliggende havne i hele Danmark. Havnen tilhørende MJ Værft Augustenborg ligger i afslutningen af den utroligt idylliske Als Fjord, som med sine mange bugter yder naturlig beskyttelse af den lille havn.

Her kan du få din egen bådplads med separat udtag til strøm og rindende vand samt adgang til toilet og bad – begge handikap venlige – samt et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler – med andre ord: Alt hvad du har brug for hvis du ønsker at holde ferie eller weekend ombord på din båd, måske endda med venner eller med hele familien.

Der ud over er der for lejere af bådpladser hos MJ Værft Augustenborg adgang til at benytte faciliteter og værktøjer i det til værftet hørende bådværksted. Her kan du få hjælp til søsætning og landsætning af din båd ved hjælp af værkstedets kran, som kan løfte både på op til 40 ton.

Værkstedet råder desuden over egen service kaj, og her kan du eksempelvis få skiftet eller repareret bådens motor. MJ Værft Augustenborg hjælper gerne med montering af motorer fra producenterne Volvo, Yanmar, Perkins, Lombardini og Suzuki. Og så kan du få hjælpe til montering af bovpropeller eller ankerspil, eller elektronisk ekstra udstyr som for eksempel bådvarme eller køle anlæg.

Vinteropbevaring af båd hos MJ Værft Augustenborg

Når båden skal på land i vinter halvåret, kan du lade den opbevare hos MJ Værft Augustenborg – enten i fuldt isoleret og tempereret hal, eller på det aflåste og overvågede udendørs område. MJ Værft Augustenborg stiller gerne medarbejdere til rådighed, hvis du ønsker hjælp til vedligeholdelse af båden mens den er på land. Du kan læse mere på mj-vaerft.dk