excel kurser

Er du Excel-haj?

Er du Excel-haj?

Ved du, hvad forskellen er på kolonne og række? Eller hvordan du får et Excel-ark til at lave udregninger for dig? Måske har du hørt om noget af det, måske ikke. De fleste af os bruger Excel mere eller mindre ofte i forbindelse med arbejde. Men kan du egentlig sige, at du kender Excel?

Kursus på dit niveau

Uanset hvilket niveau dine Excel-kompetencer ligger på, så kan du med et professionelt Excel-kursus få mere gavn af alle de ting, som dette Office-program tilbyder. Seriøse kursusudbydere, som https://www.4d.dk/kurser/office/excel tilpasser et kursus til dig og dit niveau. Du skal ikke sidde og lære om kolonner og rækker, hvis du allerede bruger Excel i dit daglige arbejde. Til gengæld er der sikkert nogle formler, du endnu ikke kender til, som kan gøre dit daglige arbejde langt lettere. 

Øvelse gør som bekendt mester, og på gode Excel-kurser får du mulighed for løbende af afprøve i praksis. IT læres ofte bedst ved selv at prøve det – med kyndig vejledning og støtte undervejs. Få højnet dit niveau i Excel, så du kan mere end blot skrive nogle tal ind i et ternet ark. 

Hvad kan du bruge Excel til?

Selvom du ikke arbejder med tal i det daglige, kan de fleste på et kontor få gavn af en grundlæggende viden om Excel. Det geniale Office-program kan bruges til både tal og tekst, og så kan det gøre meget regnearbejde for dig. 

Brug Excel når der skal holdes styr på tilmeldingerne eller udgifterne fra gavekassen – brug Excel, når der skal skabes overblik over afdelingens økonomi – eller brug Excel når du skal lave fleksible lister med kolonner og rækker til at flytte rundt. Lær på et seriøst Excel kursus, hvor meget du faktisk kan få ud af det geniale Office-program. Start på dit niveau og afslut på toppen.