Botox, Botox læber, botox priser

Få flotte Botox læber til en aldeles rimelig pris

Få flotte Botox læber til en aldeles rimelig pris

Hvis du går rundt og er lidt ked af dine læber, kan der gøres rigtig meget for at forskønne disse – og det helt uden brug af kniv eller sutur. Du kan nemlig ved hjælp af Botox eller filler opnå præcis det look du ønsker dig.

Kan Botox bruges i læberne?

Svaret på oven for stillede spørgsmål er både ja og nej. For hvor Botox sjældent injiceres direkte i læben på samme måde som filler kan Botox sagtens anvendes i forbindelse med læbe forskønnelse. Dette ses ofte i forbindelse med rettelse af det der kaldes gummy smile.

Gummy smile er når store dele af tandkødet blottes i forbindelse med at man smiler. Et gummy smile kan være særdeles kosmetisk generende og forhindre en person i at smile. Og så er det heldigt at der kan rettes op på dette.

Når du får en Botox behandling mod gummy smile vil musklerne som trækker læben op over tandkøds randen lammes tilstrækkeligt til at forhindre at tandkødet kommer til syne. Den fulde virkning af Botox mod gummy smile ses efter et par uger, hvor læben vil have fundet sin plads og dit smile bliver smukt og harmonisk.

Botox kan afhjælpe en indadvendt eller skæv overlæbe

Hvis din overlæbe synes lille i forhold til din underlæbe kan det hurtigt resultere i et surt eller mut look. Mange vælger derfor at få filler i overlæben så det samlede udtryk bliver mere symmetrisk. Men faktisk vil du kunne opnå et mere naturligt look ved hjælp af Botox. Botox injektioner kan nemlig lamme de muskler som trækker overlæben skæv eller gør den indadvendt. Og så skal du ikke bruge så store mængder filler for at få læben til at fremstå mere fyldig og harmonisk.

Hos Inviocare kan du få udført læbe forskønnelse med Botox eller filler – læs mere på Inviocare.com