vikarbureau

Få hjælp til ansættelse hos et vikarbureau

Få hjælp til ansættelse hos et vikarbureau

advertorial

Hvis din virksomhed er beskæftiget inden for håndværk eller bygge og anlægs branchen kan du hurtigt komme til at mangle hænder i forbindelse med større entrepriser. Hvis din virksomhed påtager sig en opgave som er større end hvad din medarbejderstab umiddelbart kan klare med den nuværende bemanding vil du derfor få brug for at hyre ekstra ind.

Det er dog langt fra sikkert at man som arbejdsgiver kan garantere en fast fuldtids stilling til en håndværker selv om opgaven fordrer den ekstra arbejdskraft. Og så er det godt at langt de fleste håndværkere kan hyres ind som vikarer.

Find faguddannede håndværkere hos et vikarbureau

Mange tømrere, murere, snedkere, malere og lignende håndværkere vælger at gå vikar vejen. Det betyder at du altid vil kunne finde de ekstra hænder hos et vikarbureau.

vikarbureau

Når du ansætter en håndværker på en vikar kontrakt behøver du ikke at bøvle med skat, feriepenge, ATP, pension og lignende formaliteter. Alt dette forestår dit vikarbureau.

Du betaler blot en fast pris for den aftalte periode til vikarbureauet. Og skulle du i løbet af projektet være blevet så glad for din vikar at du ønsker at ansætte ham eller hende på permanent basis kan du helt sikkert lave en aftale desangående med dit vikarbureau.

Lad vikarbureauet forestå udvælgelse og rekruttering af dine medarbejdere

En af de andre store fordele ved at benytte et vikarbureau når de ledige stillinger skal besættes er at det er nemt og bekvemt. Du slipper for at skulle bruge tid og kræfter på en krævende rekrutterings proces, som blandt meget andet indebærer udfærdigelse af stillings annonce og udvælgelse af kandidater til samtaler samt afholdelse af disse.

Dit vikarbureau vil altid kunne præsentere dig for et kvalificeret felt af dygtige emner. Og så går ansættelsen let som en leg.

Klik ind og find din nye vikar hos DK Vikarservice ApS på dkvikarservice.dk.