Gulvmand

Få hjæp til afslibning eller afhøvling af gulv hos lokal gulvmand

Få hjæp til afslibning eller afhøvling af gulv hos lokal gulvmand

Er du netop kommet i besiddelse af en ny bolig – og er denne belagt med et ægte trægulv? Så kan du roligt regne dig selv som heldig.

Et massivt trægulv er nemlig et aktiv for en hver bolig, uanset boligens type eller størrelse. Den lille storby lejlighed bliver kun mere charmerende med sit traditionelle bræddegulv. En lækker herskabs lejlighed eller en patricier villa bør ikke undvære sit smukke sildebens parket. Og de klassiske murermester villaer har deres helt egen stil med originalt plankegulve – i visse tilfælde fremstillet af solidt og robust egetræ.

Det ville koste spidsen af en jetjager at udskifte et sådant gulv hvis det skulle erstattes med lignende træværk. Og derfor er det vigtigt at du værner om det originale trægulv.

Hvad gør jeg hvis gulvet er grimt og slidt?

Det er selvfølgelig så langt fra sikkert at trægulvet fremstår hverken smukt eller charmerende. Et slidt trægulv er sjældent hverken kønt at kigge på eller behageligt at betræde. Irriterende splinter, som river strømper og sokker itu eller stikker ind i fødderne kan få enhver til at overveje en alternativ gulvbelægning. Pletter, ridser, skrammer og slidspor fra nedtrådt skidt og snavs kan gøre gulvet ganske trist og træt i overfladen. Og du vil ikke kunne få det pænt uanset hvor meget du end skurer og skrubber.

I så tilfælde skal du have hjælp fra en dygtig og rutineret gulvmand. En faglært håndværker med ekspertise og erfaring inden for behandling af trægulve vil kunne hjælpe dig med at finde den rette behandling for netop dit gulv. Uanset om din gulvmand vurderer at en gulvafslibning eller afhøvling af gulve er det rette valg vil du være sikker på at resultatet bliver optimalt når du overlader opgaven til ham.

Du kan finde din lokale gulvmand hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk