bh

Find den flotteste bh online

Find den flotteste bh online

En BH er, sammen med trussen, den mest basale del f din lingeri garderobe. Går du således i tanker om at opbygge en sådan er det en god idé som noget af det første at anskaffe et velsiddende BH sæt bestående af BH eller bralette og matchende trusse. Så kan du altid supplere med hofteholder, selvsiddende strømper, korset eller corsage eller måske en forførende teddy eller en fræk body suit senere hen.

Hvilken type BH skal jeg vælge?

Hvor du i forbindelse med køb af trusser blot skal kende dit livmål og vide om du foretrækker g strenge, boxer shorts eller tanga trusser, er indkøb af BH en anelse mere kompliceret. BH’er findes i mange forskellige modeller og størrelser. For at kunne finde en velsiddende BH skal du først og fremmest kende din skålstørrelse og dit bustemål.

For BH’ers vedkommende angives skålstørrelsen med et bogstav, og bustemålet med et tal. Det kan for eksempel være 75A eller 80C. Det er vigtigt at begge dele passer hvis BH’en skal sidde korrekt og støtte optimalt. Derfor bør du få optaget disse mål, hvilket du for eksempel kan gøre i en fysisk lingeri forretning. Kender du først disse mål er det langt nemmere at vælge den rette BH online. Her efter kan du kigge på den forskellige BH modeller som findes.

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken du vælger. Er du for eksempel til den storbarmede side bør du vælge en BH med masser af støtte, så som en full cup BH. En full cup BH er designet til at løfte og form din fyldige barm uden at være til gene for din ryg. Og så er en full cup BH med sine brede elastiske stropper mere behagelig at bære end de fleste andre BH typer.

Du kan finde lingeri i alle afskygning i den online shop på love-lingeri.dk