parfume

Find den rette parfume til din nye stil

Find den rette parfume til din nye stil

Mange kvinder vælger med jævne mellemrum at skifte stil. Dette kan betyde en udskiftning af garderoben, en ny frisure, og måske endda en helt anderledes makeup stil. I denne forbindelse er det vigtigt, at parfumen følger med.

For det første er det slet ikke sikkert, at din nuværende parfume passer til din nye stil. Og for det andet har dine venner og kolleger lært at forbinde dit gamle jeg med den parfume, du plejer at bære. Så hvis du ønsker at skabe en helt ny dig, bør du også skifte den gamle parfume ud med en ny og anderledes én af slagsen.

Gør dig umage, når du skal vælge ny parfume

Dette betyder dog ikke, at du skal kaste dig hovedløst ud i indkøb af den første, den bedste parfume i en pæn flakon, som netop er blevet lanceret og derfor figurerer i reklamer over alt. Det er stadig vigtigt, at din parfume passer til den du er.

Dette indebærer som noget af det vigtigste, at parfumen går godt i spænd med din krops naturlige kemi. Den endelige duft bliver nemlig til i et samarbejde mellem duftstofferne i parfumen og så de kemiske stoffer, som du selv udskiller gennem huden. Derfor bør du altid lade parfumen sidde på huden i et par timer før du kan bedømme om den er noget for dig.

Det bedste resultat får du hvis du påfører parfumen et de områder, hvor huden er tynd – for eksempel lige under øret, på halsen. Og du bør under ingen omstændigheder teste mere end én parfume om dagen, så det er vigtigt, at du sætter tid af til projektet.

Køb parfume billigt online hos Sephora

Når du har fundet den parfume, som skal sætte prikken over i’et på din nye stil, kan du med fordel købe den billigt online. Find din nye parfume på sephora.dk