creme børneeksem, creme mod børneeksem

Find vegansk creme mod børneeksem online

Find vegansk creme mod børneeksem online

Lider dit barn af tørre, kløende plamager i huden, og kan det ikke lade være med at kradse? Så er han eller hun sandsynligvis ramt af børneeksem.

Hvad er børneeksem?

Børneeksem, eller atopisk eksem som tilstanden også kaldes, er en hudlidelse som udarter sig i kløende, tørre og rødmende pletter.

Når man får børneeksem vil det opleves som voldsomt generende – især hvis man er et barn. Børn kan sjældent afholde sig fra at klø i deres børneeksem. Den tørre hud er uden forsvar, og dermed særligt udsat over for bakterier. Og derfor vil der ofte gå infektion i huden.

Hvordan undgår jeg gener ved børneeksem?

Du kan selvfølgelig altid få creme eller salve på recept indeholdende binyrebark hormon som lægger en dæmper på eksem. Dette er dog langt fra nogen optimal løsning. En sådan creme forstyrrer den naturlige balance i huden og gør den faktisk ekstra sårbar.

Desuden må du kun bruge en steroid creme mod eksem i meget begrænset omfang, hvilket i øvrigt også gælder den antibiotika creme som skal smøres på når der er gået infektion i barnets børneeksem. Og derfor bør du i videst muligt omfang i stedet søge at dæmpe symptomerne med en god nærende creme som kan fås i håndkøb.

Forebyg børneeksem og styrk huden med vitamin B12 creme

Hvis dit barn ofte har eksem er det en god idé altid at have et probat middel parat. Du bør vælge en creme mod børneeksem som er så ren som muligt.

Børn er særligt sårbare over for allergener og hormon forstyrrende stoffer. Derfor skal du vælge en creme som ikke indeholder skadelig kemi men som er baseret på naturlige ingredienser. Og du bør samtidig vælge en creme med lindrende, nærende og regenererende egenskaber.

Klik ind på https://vitaminb12.dk/ og find den bedste creme mod børneeksem online.