psykolog

Hvad laver en psykolog?

Hvad laver en psykolog?

Til hverdag tænker du måske ikke så meget over hvorledes du kan have glæde af psykolog behandling. Men faktisk laver en psykolog meget andet og mere end blot at rode i patienternes hjerner. En dygtig psykolog har flere forskellige speciale områder, og kan hjælpe dig med mange aspekter af din tilværelse

Stress behandling hos psykolog

En af de behandlings typer, som er særdeles efterspurgte hos psykologer i disse dage, er stress behandlinger. Stress er gået hen og blevet en folkesygdom- og er fremdeles at regne som en virkelig farlig lidelse. Derfor er det vigtigt at tage stress meget alvorligt. Og selv om den eneste rigtige ”kur” mod stress er at fjerne sig fra stress faktorerne, og lade krop og sind slappe af, bør denne samtidig suppleres med terapi hos en dygtig behandler.

Hvis du ønsker at få hjælp til stress gennem samtale terapi, bør du opsøge en autoriseret psykolog. På den måde er du sikker på at være i trygge og professionelle hænder gennem hele forløbet.

Gå i parterapi hos en autoriseret psykolog

Er parforholdet kørt fast i en ond cirkel – og har I begge vanskeligt ved at overskue hvordan i skal kunne komme videre? Så kan I med fordel opsøge en psykolog med speciale inden for parterapi. Når man går i parterapi, er det forholdet, som er patienten.

Der tages selvfølgelig hensyn til de enkelte parters individuelle problematikker, men dette ske med fokus på hvorledes de påvirker parforholdet. Uanset om I går i parforhold med den hensigt at redde forholdet, eller om I ønsker terapeutens hjælp til at afslutte det i værdighed og mindelighed, vi, I have glæde af et parterapi forløb hvis I begge er indstillet på at lægge det stykke arbejde der kræves.

Du kan læse mere, og bestille tid til en psykolog besøg, på https://grethedrejer.dk/