døre

Hvilken facadedør skal du vælge?

Hvilken facadedør skal du vælge?

advertorial

En dør er ikke bare en dør. En dør har stor betydning for det samlede udtryk som din bolig har. Især fordi hoveddøren eller facadedøren er det første du bliver mødt af, når du skal ind i din bolig. Det er også i hoveddøren du tager imod dine gæster, hvorfor det er noget man bemærker og husker.

Når det er sagt, så er der sjældent behov for at udskifte en hoveddør. En hoveddør holder nemlig i mange år frem. Det er oftest kun, hvis din hoveddør er gået i stykker, den er blevet for slidt eller, hvis du er ved at bygge en ny bolig. 

Her er der mange hoveddøre og facadedøre at vælge iblandt. Kunsten er at finde en hoveddør som er af høj kvalitet og som ikke skal vedligeholdes. 

døre

Hvilken hoveddør eller facadedør skal du vælge?

Når du skal vælge en hoveddør eller facadedør, er der en række elementer, som du skal tage stilling til og være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at du måler op. Målene er afgørende for at døren passer og fungerer som den skal. Er du i det mindste i tvivl om målene, bør du overlade opmålingen til fagmanden. 

Dernæst skal du tage stilling til, hvilket materiale døren skal være i. Hvis du ønsker noget som holder for altid og som ikke kræver vedligeholdelse, bør du vælge alu/træ, som du blandt andet finder hos klarvinduer.no. Her kan du overveje om der skal være ruder i, samt hvor mange ruder du ønsker.

Det afhænger af, hvor meget dagslys du ønsker at trække ind, samt hvor meget privatliv du ønsker.

Her kan du købe en hoveddør med 10 års garanti

Når du vælger at købe en hoveddør hos klarvinduer.no, så får du 10 års garanti. Det fortæller noget om den kvalitet, som de kan stå inde for.