Maler

Hvorfor skal jeg hyre en maler?

Hvorfor skal jeg hyre en maler?

Det er en rigtig god idé at få hjælp fra en maler – eller måske et helt team af malere – når boligen skal males. Der er så utroligt mange opgaver, som indgår i et stykke veludført malerarbejde, og som mange bolig ejere og amatør gør det selv mænd ikke tager i betragtning når de kaster sig ud i malerarbejdet.

Hvad der alt for ofte sker er, at man undervurderer antallet af timer, som skal lægges i et stykke vel udført malerarbejde. Du kan i hvert fald roligt afsætte en uges arbejde til en bolig af gennemsnitlig størrelse, hvis du vel at mærke arbejder fuld tid. Og så kan der sagtens dukke overraskelser op undervejs, som vil forhale projektet yderligere.

Du kan for eksempel være nødt til at skulle fjerne gammelt tapet eller væv fra dine vægge, førend selve malerarbejdet kan påbegyndes. Denne proces er langtrukken og slidsom i sig selv – især gammelt savsmuldstapet har det med at sidde virkelig godt fast. Finder du hernæst ud af , at pudset inden under tapet eller væv er af en så ringe beskaffenhed, at det ikke kan nøjes med at blive lappet med spartelmasse, kan det vise sig nødvendigt med en fuldspartling. Her er det ikke sikkert at dine evner som handy man rækker. Denne procedure kræver nemlig stor tålmodighed og et vist håndelag – og så er du trods alt bedre tjent med en professionel og faglært maler.

Hvor kan jeg finde en billig maler?

Den gode nyhed er, at en maler ikke behøver at vælte hele husholdningens budget. Gennem Malerkanonen kan du altid få fat i en eller flere dygtige malere i dit lokal område, som gerne hjælper dig med forskønnelse af dine stuer og værelser. Malerkanonen holder nogle af markedets laveste priser på malerarbejde – klik ind på hjemmesiden og læs mere.