Maling af en enkelt væg

Lyt til erfarne folk ved maling af en enkelt væg

Lyt til erfarne folk ved maling af en enkelt væg

Så har du måske ikke den store erfaring med at skulle male generelt – og her mener vi altså ikke kunstneriske udfoldelser i et atelier, men når man skal male fra kant til hjørne for at dække en overflade – så man tænker, man starter forsigtigt ud med blot at male en enkelt væg.

Du mener, hvor svært kan det ligesom være?

Det er vel bare med at svinge penslen ned i den valgte farve maling og så klatte lidt på væggen, indtil den er helt dækket.

I overført betydning er det da sådan, man skal gøre det, men har du huske sådan nogle ting som:

– Har du beskyttelsesdragter til dig selv og de andre eller en anden form for løsning til dette?
– Hvor mange gange skal du male efter?
– Hvor længe skal malingen tørre?
– Har du afdækningstape og andet til at skærme af med?
– Har du den rette pensel til at male med?
– Skal du male alene eller sammen med andre?

og listen kunne sådan set blive ved, og det er blandt andet grunden til, at der findes så mange malerfirmaer derude, som gerne gør arbejdet for dig mod betaling, så du kan være sikker på, at det bliver gjort grundigt nok.

Dog er det jo slet ikke ulovligt at male sådan en væg selv, så man kan opbygge sig lidt erfaring med, hvordan man generelt maler.

Men hvorfor starte helt på bar bund, når du netop kan høste vigtige råd og erfaringstips fra andre, der har prøver mange af den slags opgaver før.

Så kan du komme godt fra start og opbygge din erfaring derfra, så du ikke starte med nogle store fodfejl, der medfører, at du skal starte helt forfra med dit projekt at male en væg.

Lyt til de erfarne folk, de ved trods alt, hvordan man maler bedst.