bålfade

Skab et samlingspunkt i haven med et bålfad

Skab et samlingspunkt i haven med et bålfad

advertorial

Hvis du ikke synes, at I bruger jeres have så meget, som I kunne, skyldes det måske, at I ikke har nok funktioner i den. For selvom det er rart at opholde sig udenfor i haven, skal der jo også være noget at lave der. Ikke mindst i en tid, hvor der er så mange forskellige ting, som vi kan tage os til. 

Derfor kan det være en god ide, at du anskaffer et bålfad. Det kan være et godt samlingspunkt for hele familien og kan give jer noget tage jer til ude i haven. For både store og små synes, at det er hyggeligt at kunne samles rundt om bålet og tilberede sin egen mad eller bare sidde og kigge ind i flammerne. Der kommer noget andet over samværet med andre mennesker, når man sidder og ser ind i det samme bål, hvilket kan give anledning til nogle andre samtaler end normalt. 

image

Køb nemt et bålfad på nettet 

Det lyder måske alt sammen meget godt med et bålfad, tænker du måske, men hvor køber man bålfade henne i dag? Det er der heldigvis mange forskellige steder, hvor du kan gøre. For eksempel er det oplagt, at du køber det på nettet. Der kan du blandt andet se nærmere på en webshop som bio-pejs.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for bålfade, derfor kan du nemt finde det rette til din have. 

Når du skal finde et bålfad, kan det for eksempel være en god ide, at du tænker over, om det skal være muligt at opbevare brænde nedenunder det eller ej. Det er selvfølgelig smart med brændeopbevaring under, så kan du altid nemt se, om du skal hugge noget mere brænde eller ej. Omvendt betyder det også, at bålfadet bliver ret højt. Det må derfor være en afvejning, om det er den form for bålfad, der passer ind i din have.