tilbud på gulvafslibning

Tilbud på gulvafslibning - find det bedste online

Tilbud på gulvafslibning - find det bedste online

Skal boligen renoveres? Så er det en rigtig god idé på forhånd at lave en liste over opgaver, som skal løses i den anledning. Det er så ærgerligt at overse en reparation eller en opgave når først håndværkerne er godt i gang, eller når istandsættelsen er overstået. Derfor er det vigtigt at du er grundig i din gennemgang af boligen før du lægger den endelige plan for din renovering og går i gang med at booke håndværkere.

Få sat gulvene flot i stand med en gulvafslibning

Et af de områder man desværre ofte glemmer er trægulvene. Man vil ofte have en tendens til at overse den slitage som i årenes løb opstår i træværket og som gør gulvene grimme og snuskede i overfladen. Men når først vægge, lofter og øvrigt træværk i boligen står skinnende og nymalet vil du tydeligt kunne se hvor dårligt gulvene gør sig til sammenligning. Og så vil du fortryde at du ikke fik foretaget en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling mens tid var.

En gulvafslibning skal nemlig helst foretages før det afsluttende malerarbejde. Hvis du lader gulvene afslibe før vægge, lofter, paneler, dørkarme og øvrigt træværk males vil du risikere at slibe støvet sætter sig i den friske maling.

Derfor bør du planlægge med en gulvafslibning før det afsluttende malerarbejde, og blot sørge for at lade gulvene dække grundigt af for at undgå maling stænk. Og hvis din gulvafslibning skal foregå på grundig og effektiv vis kan du med fordel lade en professionel gulvmand forestå denne opgave.

Hvordan foregår selve gulvafslibningen?

Afslibning af gulve udføres ved hjælp af en særlig maskine som er forsynet med en roterende slibe rondel på hvilken sandpapir i forskellige korn størrelser kan monteres. Gulvets overflade bliver hurtigt smuk og glat igen når gulvafslibningen udføres af en rutineret gulvmand – læs mere om gulvafslibning.